Algemene kenmerken zijn naar behoren.
Website is overzichtelijk en goed ingedeeld. Shoppen gaat makkelijk en bestellen kan zonder het aanmaken van een account. Spijtig is wel dat pas nadat je besteld hebt, en voor de optie hebt gekozen dat je geen account wilt, je te zien krijgt dat als je een account had aangemaakt je punten had gekregen waarmee je kon sparen. Dit is niet vooraf aangegeven, had wel netjes geweest.
Prijzen kan ik kort over zijn; zijn goed/concurrerend.
Bereikbaarheid is niet goed, telefonisch is het lastig om de leverancier te bereiken. Per mail is het wat beter, maar er wordt aangegeven dat het tot wel 7 dagen kan duren voordat er antwoord wordt gegeven en dat is iets te lang genomen.
Het grootste probleem is dat de site het Thuiswinkel Waarborg ( www.thuiswinkel.org) logo hanteert terwijl het niet lid is van deze organisatie. Hopelijk passen ze dit z.s.m. aan want het voeren van dit logo wekt ongegrond vertrouwen.
Mijn klacht hier is het te laat afleveren. Mijn product heb ik op 08.11.11 besteld en het zou er 10.11.11 of uiterlijk 11.11.11 zijn. Dit stond op de site aangegeven en is ook telefonisch aan mij bevestigd toen ik contact heb gezocht.
Het product is echter pas 15.11.11 afgeleverd, 4/5 dagen te laat!
Meermaals contact opgenomen met de winkel maar iedere keer schoven ze de leverdatum een datum op als bleek dat ik het pakketje nog niet heb gehad. Zeer frustrerend en zorgt er zeker voor dat ik niet meer zal bestellen bij deze leverancier. Een product hoort op tijd te komen.
Het ergste is ook nog dat ze zelf geen enkel initiatief nemen om je hiervan op de hoogte te stellen. Als je een bestelling plaatst krijg je één mailtje met de bevestiging en daar houdt het contact vanuit hun kant op. Bij vertraging is er geen service zoals het sturen van een berichtje dat het product enige tijd vertraging heeft opgelopen. Alles moest op mijn initiatief en dat werkt zeer frustrerend.
Hierover kan ik nog geen uitspraak doen, ben bezig met het indienen van een klacht. Ben erg benieuwd op welke manier dit zal worden afgehandeld, ik hoop dat ze mijn woede en wantrouwen deels kunnen wegnemen.
Over het algemeen zeer ontevreden over deze bestelling bij deze winkel, hopelijk dat dit een incident is en geen gewoonte...