Ik heb geprobeerd Skyrim bij Pinqu te bestellen(pre-order), het is echter niet helemaal gelukt doordat Pinqu tot twee maal aan toe problemen had met de levering van het spel. Ik zit nu, 6 dagen na de officiële release date dus nog zonder het spel. Ik heb uiteindelijk de bestelling dus geannuleerd wat totaal geen probleem was.
Los van de levering is alles eigenlijk prima verlopen. De site is prima en ik bevestigingen van mijn order. Verder is de leverancier gewoon prima bereikbaar via de site/e-mail zelf. Ik kreeg tot twee maal aan toe binnen het uur een duidelijk antwoord.
Verder is de levertijd nogal lang (1-5 dagen), maar de prijzen zijn laag en je betaald geen verzendkosten of extra kosten voor een gebruik van bijv paypal. Dat is dan ook de reden dat ik voor deze winkel gekozen heb.
Pinqu heeft zelf het product van hun leverancier niet ontvangen, in ieder geval dat is mij verteld, en heeft het dus niet kunnen versturen.
Ik heb hier wel al eerder een bestelling gedaan en die ging gewoon prima.
Volgens mij wordt er geen gebruik gemaakt van track&trace(in ieder geval ik kon het niet vinden).
Ondanks dat ik het product niet heb ontvangen is mijn ervaring toch niet heel slecht. De aftersales was echt heel goed. Ik wilde mijn bestelling annuleren en nog geen uur later was alles geregeld en stond het geld terug op mijn paypal acount.
Kortom als je een spel niet heel graag op de eerste dag hoeft te spelen en niet veel wil betalen vindt ik deze winkel een goede keuze, ondanks mijn slechte ervaring.