PCstraat Eindhoven

De reden voor mijn bestelling bij PCstraat was eigenlijk heel simpel : de prijs. Ik wilde al een tijdje een Enermax Aurora aanschaffen en bij PCstraat was die simpelweg het goedkoopste. Ook de 24-uurs levering stond mij wel aan. Na enig onderzoek op Tweakers en toch ook wel wat negatieve reviews heb ik toch besloten de proef op de som te nemen.

Allereerst is de website overzichtelijk opgezet. De Producten zijn gecategoriseerd aan de rechterkant en er staan geen schreeuwende knipperende banners op. Om een bestelling te kunnen plaatsen moest ik een account aanmaken. Dit vind ik niet zo prettig, omdat ik vaak voor de prijs een product koop en niet voor de winkel. Dit brengt dus weer extra rommel in mijn inbox.

Na het doen van de bestelling kreeg ik netjes de bevestiging per mail. Ook toen het artikel verzonden was kreeg ik netjes een mailtje. Helaas stond er geen track&trace code in het mailtje, maar werd er verwezen naar de site. Hiervoor moest ik opnieuw inloggen om te zien waar mijn pakketje zich bevond.

Overal gewoon een goede winkel, waarbij ik als minpuntjes de account en het inloggen voor de track&trace heb.

Bestellingen voor 16.00 gemaakt worden de volgende dag afgeleverd. Bij een bedrag boven de 50eu is dit zelfs gratis. Nu had ik mijn bestelling pas in de late avond gegaan, dus werd deze 2 dagen later netjes afgeleverd door de TNT man.

Alles zat keuring netjes ingepakt en was onbeschadigd aangekomen. Helaas zat er alleen een pakbon bij waardoor ik opnieuw moest inloggen op de site om mijn factuur te bekijken.

Scorekaart voor PCstraat Eindhoven