Ik heb op 25 oktober een bestelling geplaatst voor Battlefield 3 Limited Edition. Gekozen voor standaard verzending via briefpost, dit is normaal gesproken voldoende.
Op 26 oktober 16.54 is de bestelling (volgens de webshop verzonden). Heel toevallig was dit blijkbaar het allerlaatste exemplaar want hij stond gelijk niet meer op de website.
Nu is het inmiddels 15 november en heb ik nog niets ontvangen.
De webshop zegt geen bewijs van verzending te hebben en kan verder niets ondernemen. Het 'onderzoek' bij PostNL hebben zij in gang gezet maar kan nog weken duren.
Ik moet er maar op vertrouwen dat het spel daadwerkelijk is verzonden en dat er daadwerkelijk een onderzoek is gestart.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
De betaling is uiteraard allang voldaan maar waar je normaal gesproken bij een online bestelling 1 dag later over het spel beschikt had ik hem ondertussen al 100x in een winkel kunnen kopen.
Nette communicatie via e-mail, echter vanwege de ervaringen op dit moment ga ik hier nooit meer iets bestellen. Ik hoop dat ik dit spel uberhaupt nog ga ontvangen.
Update 1 december
---------
We zijn nu dik een maand verder, geen Battlefield en geen reactie op mijn e-mails.
Ik was zelf al nooit meer van plan hier ooit nog iets te bestellen. Nu wil ik ook andere mensen aanraden dat niet meer te doen.