Adaptercentrum.nl

www.adapterspecialist.nl - OPLICHTERS!

Ik heb bij deze webshop een adapter voor mijn HP laptop bestelt. De adapter was 2e hands en zag er verschrikkelijk uit en stonk naar sigaretten rook. De adapter werkte niet eens.

Ik heb toen besloten om de adapter terug te sturen naar het bedrijf. Helaas heb ik tot op heden nog niks gehoord. Ik heb al een aantal keer per mail en telefoon contact gezocht. en ik heb een brief bijgesloten bij het product wat ik precies een maand geleden retour heb gestuurd.

Tot op heden nog niks gehoord. Totdat ik op een aantal fora en onder andere tweakers een aantal reviews vond over deze winkel. Ik had mijn product besteld bij adapterspecialist.nl
Blijkt dus dat dit precies diezelfde persoon is. En dat mensen dezelfde ervaring hadden met deze winkel als ik!

Naar mijn geld kan ik fluiten, maar ik wil via deze weg jullie attent maken dat adapterspecialist precies de zelfde persoon is als deze winkel! Kortom niks bestellen bij deze winkel!

Door mijn woede wil ik slecht geven en deze oplichter afkraken, maar ik heb wel het product ontvangen. In een bubbeltjes envelop, en op tijd. Product zelf zag er niet uit, zat vol met krassen en rook naar sigarettenrook rook en last but not least, het product werkte niet.

Zoals ik al stelde in mijn stuk bij algemeen is deze persoon een oplichter. Ik kan met geen mogelijkheid deze persoon te pakken krijgen en ik krijg constant een voice mail.
Ik zou jullie er dus op willen attenderen NIKS te bestellen bij adapterspecialist.nl

Je krijgt 2e hands producten die NIET nieuw zijn.
Als je product niet voldoet en je wilt het retourneren is dat volgens de site super makkelijk, en dat is het ook. Want je krijgt dus geen mail of belletje. En je krijgt je geld ook niet terug.

Scorekaart voor Adaptercentrum.nl