Ik heb - ondanks de op dat moment niet honderd procent positieve reputatie van de winkel - besloten om Battlefield 3 Limited Edition bij Online Gamershop te bestellen omdat ze
- niet duur waren;
- het artikel op voorraad hadden.
Hun website was goed overzichtelijk, toen ik mij inschreef kreeg ik meteen een bevestigingsmailtje. Ik heb het artikel inmiddels binnen, en aan het hoesje te zien voldoet het volledig aan de omschrijving. "Battlefield 3, limited edition", staat erop. Daar is niets op af te dingen volgens mij.
Toen ze het spel op de post deden kreeg ik daar ook een mailtje over. Ik heb geen mening over de aftersales afdeling van Online Gamershop omdat ik geen aanleiding had om daar contact mee op te nemen.
Ik heb het spel op woensdag 26 oktober om 17:39 besteld, en de dag erna ontving ik het bericht dat het was verzonden. En omdat bij mij maandag nooit post wordt bezorgd vind ik het met de leverdatum op dinsdag 1 november voldoende aannemelijk dat ze het spel die dag ook daadwerkelijk op de post hebben gedaan. Ik heb bij andere leveranciers wel eens flink langer op mijn bestelling moeten wachten,