Website duidelijk genoeg maar is toe aan een verjongingskuur.
Bevestiging bestelling via email.
Winkel telefonisch goed bereikbaar.
Zoals verwacht verzending via TNT prima geregeld met track&trace zoals verwacht.
Originele doos dichtgeplakt met tape van winkel.
Onderkant doos aan 1 kant niet vast geplakt.
Onderdelen los in de doos
Gebruikt exemplaar in plaats van een nieuwe
Eerst gebeld met de winkel wanneer apparaat binnenkomt aangezien apparaat in bestelling staat op de website. Er wordt gemeld dat ze ongeveer over een week binnen komen.
Verbaasd ben ik dan ook dat ik de volgende dag een verzendbericht binnen krijg. Bij ontvangst wordt duidelijk waarom: in plaats van een nieuw exemplaar vind ik een gebruikt exemplaar in de doos.
Vlekken en lichte krassen op het apparaat, onderdelen en handleiding los onder in de doos. Duidelijke gebruiks sporen dus.
Ik bel de volgende dag Correct en wordt uiteindelijk door verkoop te woord gestaan. Op mijn opmerking dat ik een gebruikt exemplaar heb gekregen wordt doodleuk verteld dat het een toon model is en de laatste die ze hebben. Of ik daarover niet gebeld ben is vervolgens de vraag.
Ik meld dat dat niet het geval is en er wordt verteld dat het zeker een aantal weken gaat duren voor er een ander exemplaar is. Ik vraag hierop mijn geld terug en er wordt gemeld dat er een retour melding wordt gemaakt en dat het apparaat de volgende dag of de dag erna wordt opgehaald.
Als er vervolgens de dag erop geen pakketdienst langs is geweest bel ik Correct terug. De distributie afdeling bevestigd dat er geen retourmelding is aangevraagd. Na wat discussie over hoe het beste dit afgehandeld kan worden wordt er besloten dat ik het zelf verzend en dat de gemaakte kosten dan met het aankoop bedrag worden vergoed. Vreemd dat er gevraagd wordt om niet aangetekend te versturen, heb uiteindelijk aangegeven dat ik het wel aangetekend en verzekerd verstuur aangezien ik bij verzending anders als enige risico loop.
Na 1 week gelukkig mijn aankoop bedrag terug, enkel is er nog een keer contact nodig omdat verzendkosten niet overgemaakt zijn. Dit wordt gelukkig de volgende dag ook overgemaakt.
Gezien een andere review hieronder krijg ik de indruk dat Correct willens en wetens gebruikte of gerepareerde apparatuur aanbied aan internet klanten en hoopt dat de klant dit zonder meer accepteert. Ik vind dat een zeer kwalijke zaak en ik vind het ook ronduit ergerlijk dat het de aanbieding van gebruikt materiaal als nieuw zonder excuus van de winkel afgedaan wordt.
Gelukkig is de bereikbaarheid, distributie en betaling wel Correct bij deze winkel, maar de verkoop van 2e hands als nieuw is zeker niet Correct en is in mijn ogen ronduit oplichting! Deze winkel staat helaas bij mij in elk geval op de lijst van nooit meer zaken mee doen. Jammer dat ik na heel veel internet aankopen toch een keer een winkel tegenkom die het concept internetwinkel onvoldoende kent. Niet zo Correct dus!