Weer een prima ervaring bij Mediaoffer. De prijzen zijn gunstig en de shop heeft zeer goede shopreviews op Tweakers. Ik had een bestelling geplaatst op donderdag avond, betaald met iDEAL en kreeg gelijk een bevestigingsmail. Vrijdag al om 15:21 kreeg ik de bevestiging dat mijn bestelling verstuurd was. Zaterdag kreeg ik hem binnen met de reguliere post.
Ik had eerder gezegd dat ik de zoekfunctie wat minder vond die de resultaten in een droplist weergaf i.p.v. een overzicht. Dat hebben ze inmiddels aangepast in hun vernieuwde site. Je krijgt nu een overzicht van de producten die overeenkomen met je zoek-trefwoorden. Mooi overzichtelijk. Hoewel ik verder ook makkelijk kon navigeren in oude site, kan ik ook makkelijk mijn weg vinden in de nieuwe site.
Kortom een prima bestelling bij Mediaoffer.
De verzending ging ook prima. Na het versturen was deze de volgende dag binnen. De juiste bestelling was afgeleverd aan het juiste adres. Het zit goed verpakt in een bubbeltjes envelop. Er wordt geen gebruikt gemaakt van Track & Trace of verlijkbaar systeem, maar dat vind ik ook niet nodig voor een dergelijke bestelling. Vooral omdat de bestelling gewoon door de brievenbus kan en je dus niet thuis hoeft zitten te wachten.
Wat ik verder ook erg positief vind is dat je geen verzendkosten betaald, maar wel altijd geleverd wordt wat al op voorraad is. Zo hoef je niet lang te wachten als een van de bestelde producten een lange levertijd heeft. Bovendien verzenden ze alles apart, volgens mij omdat het dan altijd in de brievenbus past en je dus niet thuis hoeft te wachten op je spullen.
Kortom een prima verzending.