Dunnet.nl

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik, producten details zijn uitgebreid genoeg voor keuze.

Ik heb alleen één keer iets besteld.

Wel een klein punt van kritiek.
"Bij Dunnet.nl kunt u uw aankoop binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van reden retour sturen." Dit is consumentenrecht, wet koop op afstand, niets speciaals dus.

Verzending was prima in orde.

Duur van levering kan ik mij niet echt meer herinneren.

Enkele weken geleden ging mijn laptop kapot, scherm bleef grijs (niet zwart) na aandoen. Heeft altijd prima gedaan, nooit problemen. Dus was wel verbaasd.

Uiteindelijk kreeg ik hem zover dat ik weer beeld had, maar moest hem weer even uitdoen om de batterij er weer in te doen. En had daarna weer geen beeld.

Dus op de website opgezocht of ik nog garantie had, kon dit niet echt vinden. Dus bellen met een 0900 nummer (van 35 CENT per minuut!), en de medewerker zij dat HP zelf al drie jaar garantie bied op haar producten. Dus nog extra gevraagd.
Ja meneer u heeft nog garantie.

Formulier ingevuld (Product defect binnen garantie) en verstuurd, kreeg geen reactie na drie dagen. Later weer gebeld, oh. De heer Stok? Ik zal hem gelijk even versturen.

Uitgeprint, ondertekend, en uitzonderlijk goed verpakt en verzekerd verzonden.
Enkele dagen laten krijg ik het bericht dat hij in goede staat is ontvangen en ter reparatie naar de leverancier is verstuurd.

Enige tijd niets meer vernomen tot gisteren, een brief.
Of ik: of 77 euro onderzoekskosten wil betalen of 339,65 euro reparatiekosten.
PARDON! Onderzoekskosten? reparatiekosten! Ik had toch garantie?

Vandaag gebeld, 20 minuten aan de lijn gehangen.
En blijkt dus dat ze een fout hebben gemaakt. Ik heb helemaal garantie heb.

Dat ik geen garantie meer heb kan ik nog inkomen.
Maar dan op ze minst vooraf vermeld dat ik geen garantie meer heb en ik onderzoekskosten moet betalen!! Dat staat ook bij de optie die ik had gekozen.

"Na ontvangst zullen wij het product zorgvuldig testen en vaststellen of de klacht gegrond is en of de garantie van toepassing is."
En was die van toepassing? Nee, heb ik daar wat over gehoord. Nee, tot gisteren.

Ik zal die onderzoekkosten wel betalen aangezien ik geen wanbetaler wil zijn.
Maar hier bestel ik dus nooit meer iets...

Repareren doe ik zelf wel, volgens mij is alleen de monitor kabel zelf kapot.
En daar willen ze het hele scherm voor vervangen?

Scorekaart voor Dunnet.nl

Webshop Keurmerk