Ziezotec Electronics

CK3 Pro Probe besteld omdat ik even geen zin had om zelf een probe voor de CK3 te solderen.

Ik niet opgelet want bleek probe zonder 3.3v button te zijn, mijn fout, wist niet dat ze die nog maakten, maar ik had er wel een nodig.

Direct na het ontvangen dus zelf toch maar de soldeerbout tevoorschijn gehaald en nu werkt het geheel naar behoren:)

Ondanks de andere reacties ging mijn bestelling vrij vlot:
11 oktober 9:21 besteld en betaald en online geld over gemaakt
13 oktober een mailtje gekregen dat mijn bestelling verstuurd is
14 oktober 18:30 ontvangen (arme tnt meneer moet weer overwerken:) )

Geen voor 17:00 besteld morgen in huis, maar vlot genoeg (vandaar goed ipv zeer goed).

Verpakking en inhoud verbaasde mij een beetje:
Grote bubbletjes envelop, met zo'n 4,50+ euro's aan postzegels er op (ck3 zelf:4cm, 3cm, 2mm. E14,95 en weegt minder dan 80 gram?).
-kopie van al eerder ontvangen mail met de bestelgegevens
-Een A4tje met dank vor de bestelling, een link naar deze tweakers shopreview, een 7 dagen tevredenheidsgarantieuitleg (terugsturen mag in 7 dagen, maar zou mij 15 euro kosten omdat de verzendkosten voor mij zijn?) en uitleg over DOA (defect product moet binnen 7 dagen weer in bezit van ziezotec zijn)
-Een folder van de buren van ziezotec? R.P.R. Autoreparatie en schadeherstelbedrijf met aan de andere zijde ziezotec reclame

Een gepaste envelop met de ck3 en gewone postzegel was voor mij voldoende geweest!

Scorekaart voor Ziezotec Electronics