Site moet doen wat hij moet doen. Items snel gevonden.
Je moet je wel registreren voor een bestelling. Prijs, voor wat ik nodig had, was gunstig.
Op donderdag een ioGear USB switch besteld. Levertijd zou 1 a 3 werkdagen zijn met een voorraad van 10+ bij hun leveranciers. Zie vrijdagochtend echter staan; "geen voorraad". Stuur een mailtje, geen reactie. Stuur maandagavond weer een mailtje, geen reactie. Vul dinsdag hun contactformulier op de site is, in de loop van woensdagmiddag een reactie. Mijn betaling zou te laat zijn binnen gekomen.
Vreemde zaak. Ik heb direct na bestelling betaald met iDeal, wat al € 1,00 extra kost, en vlak daarna een bevestigingsmail ontvangen waarop duidelijk staat "Wij hebben uw bestelling en betaling met succes ontvangen." Tevens stond er in hun reactie dat ze het onderdeel donderdag binnen verwachten en dat er dan nog een dag overheen gaat voor het verzonden zou worden. Hoe traag kan je het laten verlopen.
Gelukkig 's avonds een mailtje dat het onderdeel toch nog dezelfde dag verzonden is.
Verpakking was gewoon goed.
Update.
Net gebeld door PCstraat. Eerste twee mailtjes waren niet doorgekomen i.v.m. een database change. Waarom de betaling volgens hun laat was konden ze niet verklaren.