Smartphoneworld.nl

Mijn iphone 4 was op de grond gevallen. Heel de voorkant van het scherm was gebarsten. Ik had direct contact opgenomen met de firma waar ik het toestel had aangeschaft. Deze vertelde mij dat dit niet onder de garantie viel. Ik dus op het internet wezen kijken en toen kwam ik smartphoneworld tegen. Ik direct contact opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon direct langskomen voor deze reparatie.

In de winkel werd ik nogmaals vriendelijk te woord gestaan en werd direct geholpen. Ze vertelde mij dat het ongeveer 45 minuten zou duren. Ik heb toen even gewacht in de winkel. Tijdens het wachten kon ik gebruik maken van het koffieapparaat en een iPad 2 die in winkel stond. Na een half uur was mijn toestel gerepareerd en deze zag er weer als nieuw uit.

Ik kreeg 3 maanden garantie op de reparatie van mijn toestel. Wanneer er enige problemen zijn met het toestel kan ik direct contact opnemen of eventueel langskomen. Tot op heden heb ik nog geen klachten met mijn toestel. Het toestel is goed gereparareerd.

Scorekaart voor Smartphoneworld.nl