Mobiel.nl - overgenomen door studentmobi

Wat ik nu meemaakt, heb ik nog nooit meegemaakt. Ik dacht dat ik met een betrouwbaar bedrijf te maken had die onderdeel is van KPN, maar dat is niet het geval.

ik heb een abonnement besteld met een Samsung Galaxy S in combinatie met een telfort 100 min. Toestel was gratis. Al met al een hele mooie deal.
Natuurlijk liep het zo goed dat alles was uitverkocht. Dus ik kreeg bereicht dat het wordt vertraagd en later kreeg ik te horen dat ik een alternatief toestel mocht kiezen. een Samsung Galaxy Plus. Ik dacht alles geregeld...kreeg ik ineens een email dat mijn bestelling was geannuleerd. Reden: bij mijn bestelling was ik veregeten om aan tegeven of ik via ideal of via rembours wilde betalen. raar, want deze optie kon ik bij mijn bestelling niet kiezen, mijn bestelling was gratis en op het contract stond duidelijk dat eventuiele extra kosten dient te worden betaald door te pinnen bij de bezorger. Dus ik bel naar mobiel.nl en kreeg te horen dat het zo niet klopte. Hoef geen zorgen te maken ...bestelling wordt uitgeleverd. Een paar dagen later kreeg ik nog een bericht..nu per sms. Mijn bestelling is geannuleerd. De reden was privacy gevelig en ik zal het schriftelijk binnen 72 ontvangen. ja ja. Nu is het inmiddels 10 dagen verder...en nog niks ontvangen.
Ik bel met mobiel.nl en nu konden ze wel bevestigen dat mijn bestelling is geannuleerd. ik kon wel natuurlijk een nieuwe bestelling doen. Misschien lukt het nu wel. Ik vraag naar de reden. Werd verteld dat telfort mijn aanvraag had afgewezen. Ik bel naar telfort en kreeg te horen dat er nooit een aanvraag op mijn naam, adres of iets anders was gekomen.
Zoals gezegd....ongelofelijk wat ik nu meemaakt. En ik dacht dat het wel te vertouwen was een winkel van KPN. Dacht dat zij gingen stunten met een eindejaarsmodel. Maar ze konden niet leveren en omdan eenzijdig een bestelling zo maar te annuleren...is belachelijk.

Ik heb nog niks ontvangen. Maar het grappige is....debezorgdienst zou mij moeten bellen om een bezorgafspraak te maken.Dat hebben zij gedaan. door 2 keer per week te bellen. Je kon ze niet terugbellen. Record was een keer overgaan en dan hoorde je niks meer.

Gratis telefoonnummer. Dus dat is een plus.
Mensen zijn vriendelijk en houden zich aan de afspraak om terug te bellen.

Alleen jammer dat ze getraind worden om te liegen en onwaarheden te verkopen. Zijn heel goed in het ontwijken van vragen en in het niet concreet beantwoorden ervan.tsjaa ik kon weten dat ze niet van plan waren om te leveren toen ik te horen kreeg dat ze zonder een afspraak te maken wel zouden bezorgen. Erg lastig als ik nog de contract moet ondertekenen en de kans aanwezig is dat ik niet thuis zal zijn.

Btw ik lees online in andere forums en reviews dat ze echt heel erg slecht zijn. Niet alleen met leveren, maar ook met aftersales reparatie service. Ik heb gebeld met KPN en zij zeggen niets met mobiel.nl te maken te hebben. Kan KPN BV en de grote KPN twee totaal verschillende bedrijven zijn?
Zij hebben geen fax, email of iets dergelijks waarop wij hun kunnen bereiken. Alleen telefoon en een postbus adres.

Hoe dan ook wees gewaarschuwd als je verkiest met hun in zee te gaan. Er rest mij niets anders op om juridische stappen te ondernemen.
Ik heb mij zwaar verkeken op het feit dat zij onderdeel zijn van KPN. Leek zo logisch....allemaal KPN produkten. telfort, HI en Kpn.Dacht een nieuwe KPN winkel die met oude toestellen wil stunten...helaas stelletje boeven.

Anyway hoopt dat mijn review hier mensen kan waarschuwen. Ik merk dat er over deze winkel slechts 1 reviewer is geweest en tweakers is voor mij en denk ik veel andere mensen een zeer belangerijke bron van informatie.

Scorekaart voor Mobiel.nl - overgenomen door studentmobi