Nette website, geen poespas, maar helder en overzichtelijk. Je kan makkelijk zoeken per product dat ze leveren of per product waarvoor je iets zoekt.
Ik zocht een rode SwitchEasy Canvas. Die hadden ze niet op de site staan, maar was wel door hun te leveren. Ze reageerden netjes, vriendelijk en vlot op mijn mail hierover. Ook gaven ze aan wanneer deze Canvas bij hun binnen zou komen (4-10). Ik kon gewoon een andere kleur kiezen en bij de opmerkingen aangeven dat ik dus de rode wilde. Dat zo gedaan en even later kwam de bevestiging al binnen per mail waarbij de kleur was aangepast naar rood.
Ook op mijn vragen over afbrokkelende hoeken en scheurtjes in het plastic (dat helaas toch schijnt te kunnen gebeuren) werd goed gereageerd, ze hanteren ook een RMA methode en doen dus niet lastig over retourneren.
Prijs was incl verzending hetzelfde als bijv Appelhoes, maar de service is ook van belang.
Hoes binnengekregen volgens planning in (stevig) papieren enveloppe met extra karton ter bescherming. Mijns inziens prima, zo kan het tenminste door de brievenbus waardoor de portokosten laag blijven (voor een RMA neem ik aan dat dat ook zo dan kan).
Gisteren ook een mail van ze ontvangen dat de hoes verstuurd was, dus het klopte allemaal netjes.