2 kleine 40mm fan's gekocht, webshop zag er goed uit en bestellen ging makkelijk, jammer alleen dat de levertijden niet kloppen. mijn grootse problemen waren met de aftersales.
VerzendingNa alle problemen prima via TNT post. Alleen track n trace kreeg ik nog eens 2 dagen na levering
KlantenserviceNa aantal dagen toch een contact opgenomen met deze zaak waar mijn bestelling (fan's stonden op voorraad), eerste instansie bleken verkeerde voorraad, ok dat kan, ik wacht wel een paar dagen, naa een week opnieuw gebeld, beleefde mensen met te woord staan, totdat ze dingen gaan opzoeken, "heeft u een momentje, ik zal dit even bij ons magazijn controleren", mevrouw aan de telefoon hoor je gewoon klepperen terwijl ze naar magazijn loopt om te controleren voor je bestelling, en wat blijkt, ze zijn het toevallig vergeten om de bestelling op de juiste stapel te leggen. PARDON? Daarna werd mij verzekerd de volgende dag geleverd zou worden, wat ook gebeurde. Jammer genoeg kreeg ik de track n trace 3 dagen later pas.