Mijn GSM Winkel

Website ziet er goed en vertrouwd uit, maar schijnbedriegt weetje. Ik krijg 1 email en dat was van dat ik iets had besteld en dat als ik het zou over maken dat ik dan me bestelnummer en bij moest voegen. That's it! Voor de rest geen bevesteging, ook niet van dat ik betaald had ofzo. Leverancier is NIET bereikbaar. Ze nemen de telefoon niet op en ze mailen niet terug, terwijl er op die website staat dat ze ernaar streven om binnen 24 uur te antwoorden. Ik weet niet hoor maar ik heb Donderdag avond een email gestuurd en ik heb nog steeds niks gehoord! Stelletje flikkers.

Geen woorden voor!
Vorige week Donderdag geld overgemaakt voor een Blackberry Torch. Niks geen bevestiging gehad, gebeld naar het nummer wat in de email stond (die ik dan wel kreeg). Niemand neemt op. Het andere nummer dat op de website staat is alleen op Zaterdag bereikbaar. Vorige week Vrijdag al deze revieuws gelezen en ik voel me gewoon ronduit genaaid!

Scorekaart voor Mijn GSM Winkel