Opmerking over de review van Crispy78. Helaas heeft deze meneer zelf het verkeerde product besteld. Dus onze levering klopte wel met hetgene wat besteld was. Indien een klant op onze website een onderdeel bestelt verzoeken wij altijd om de gegevens van het apparaat (merk/type etc..) om eventuele fouten te voorkomen. De bestelling wordt dan door ons nagekeken of het bestelde product ook daadwerkelijk geschikt is. Indien deze klant had opgegeven voor welk type apparaat hij een LCD scherm bestelde, dan was deze foutieve levering onnodig geweest. Wij hebben meneer de mogelijkheid gegeven om alsnog het juiste onderdeel te krijgen, echter hiervoor was een kleine bijbetaling noodzakelijk omdat dit scherm nu eenmaal iets duurder was. Dit is allemaal telefonisch besproken en overeengekomen. Vervolgens hebben wij een hele tijd niets meer gehoord van desbetreffende klant, ook niet op mails die wij verstuurd hebben. Aankoopbedrag is inmiddels keurig terugbetaald. 2 dagen na verzoek om terugbetaling.
Wij kunnen u verzekeren dat onze aftersales wel degelijk goed is en dat eventuele probleempjes meestal zeer snel opgelost zijn.