Mijn GSM Winkel

Had een samsung Galaxy s2 Besteld.
heb eerste gebeld met webshop of ze deze ook op voorraad hadden. ik moest maar een nummer en naam achter laten want ze konden mij niet vertellen of dit ook zo was ze zouden mij er over terug bellen.
1 dag later werd ik terug gebeld dat dit geen probleem was en dat ze hem op voorraad hadden. Dus gelijk besteld en naar een paar dagen later was er nog niks geleverd dus heb ik ze weer gebeld over de status van mijn telefoon.
mij werd verteld dat die gelijk werd verstuurd maar helaas gebeurde er niks.
Naar 2 halve week te hebben gewacht en meerdere keren gebeld heb was ik er zat van en heb ik de bestelling geannuleerd.
Nu zit ik al 5 en een halve week te wachten op mijn geld.
Heb al meerde keren gebeld en gemaild iedere keer word mij beloofd dat ze het geld zouden terug sturen maar tot heden nog niks ontvangen
Conclusie:
Ze lokken je met de goedkoopste prijzen maar een service hebben ze niet
Je kun beter een paar euro meer uit geven aan een telefoon dan hier te bestellen.

nooit wat onvangen

Een heldesk kun je het niet noemen moest vaak een nummer en naam achter laten en ze zouden mij terug bellen maar gebeurd meestal niet.
En nu zijn ze alleen weekend te bellen ook erg vreemd door de weeks kun je alleen een bericht achter laten op een voice mail

Scorekaart voor Mijn GSM Winkel