BigDennis.com

De site ziet er degelijk uit, heb er 3 spindles gekocht van DVD DL ,DVD+R's en DVD+RW.
Ik kwam op deze site dmv tweakers pricewatch, ze waren simpelweg de goedkoopste.

Dit is gelijk ook de laatste keer, twee van de drie spindels werken niet. Heb ze een voor een geprobeerd. Alleen de DVD+R's werken.

De +RW's en DL ''sluiten niet af'' tijdens het branden. Dacht eerst dat dit lag aan de brander en/of software. Daarna dus geprobeerd op een ander systeem en precies hetzelfde probleem. Andere dvd+rw's werkten nog wel, maar ja die waren ook wat duurder.

Echt waardeloos.

Echt waardeloos

Simpel verpakt, maar zonder scheuren aangekomen.

Nadat ik er achter kwam dat de 2 van de 3 spindels niet werkten, meteen de RMA gecheckt...

en ja hoor.

''De verzendkosten van retour te sturen goederen komen voor rekening van de klant....Mocht na onderzoek blijken dat de door u retour gezonden goederen geen defekten vertonen, brengen wij wederom verzendkosten in rekening en EU 10,- onderzoeks- en administratiekosten.''

Fijn, als klant ontvang je een defect product, vervolgens moet je het terug sturen op EIGEN kosten EN als het volgens hen wel werkt, moet er nog eens 10€ boven op worden betaald.

Echt te gek voor woorden!

Scorekaart voor BigDennis.com