Ik had een abonnement besteld via hun site met een interessante aanbieding bij Vodafone.
Echter, tijdens het bestellen heb ik geen vraag gehad om nummerbehoud mee te nemen.
Hierop direct gebeld met ze, waarbij bevestigd werdt dat er
geen nummerbehoud was aangevraagd.
Hij zou alsnog deze verkeerde order (516234) annuleren en direct een nieuwe aanvraag doen MET nummer behoud aanmaken (nieuwe order 516248) .
Hiervan netjes een bevestiging gehad en een melding dat de nummerbehoud aanvraag 5 dagen kon duren.
Na enkele dagen kreeg ik van hen een telefoontje voor het maken van een afspraak van levering van de goederen.
Doordat ik net op vakantie ging is de levering 3 weken uitgesteld.
Tijdens mijn vakantie in het buitenland heeft men mij diverse keren proberen te bellen echter kon ik ze
niet terugbellen vanuit het buitenland omdat ze geen nummer hadden achtergelaten waardoor ik niet wist waarvoor ze belde. Het zou gaan over het simkaartnummer wat mogelijk niet juist was van het over te nemen telefoonnummer.
Na mijn vakantie zijn de goederen gewoon geleverd, echter zat er nog geen nummerovername bij en is het abonnement direct ingegaan.
Nadat ik meerdere keren per mail contact heb opgenomen met ze geven ze nu aan dat ik geen nummerbehoud heb aangevraagd en dat ik die order met behoud zelf geannuleerd heb,
Dit blijven ze volhouden ondanks dat ik daarna de bevestigings mails retour gestuurd had !!!
Wat blijkt, ze hebben nu de oude order gewoon uitgeleverd en de nieuwe order laten annuleren.
Ik snap niet waar ze dit nu vandaan halen maar ik zit nu dus met een extra abonnement waar ik niet meer vanaf kan komen en ik kan de spullen ook niet
meer retour sturen omdat de 7 dagen zicht blijkbaar voorbij zijn.
Ook kan ik niet meer alsnog een nummerovername via hun geregeld krijgen omdat Vodafone dit niet meer zou doen na enkele dagen. Dit laatste zou voor mij al voldoende zijn indien het nieuwe abonnement dan ook ingaat bij aflopen van mijn oude abonnement.
Ze laten je gewoon stikken met je abonnement. Verkocht is verkocht en dan valt er geen geld meer te verdienen.
Wat een klote bedrijf is dit zeg, wees verstandig en neem een andere webwinkel voor je abonnement als je niet belazerd wilt worden..
1e letter van mijn roepnaam op de order kwam niet overeen met de voorletter van mijn doopnamen op mijn rijbewijs. Hierdoor kon de koerier geen levering doen omdat er na 18:00 uur niemand bereikbaar was van gsm.nl om accoord te geven op de aflevering. Hierdoor werdt er weer een nieuwe afspraak gemaakt waarbij aangegeven werdt dat de vorige koerier gewoon had mogen leveren.. Vreemde zaak, maar goed.. levering was verder wel ok.
KlantenserviceMen reageert zeer slecht op het probleem en veegt het gewoon van tafel. Het wordt gewoon afgedaan met: Je hebt de order ontvangen en je hebt de goede order gewoon geannuleerd. Dit terwijl zijzelf de geannuleerde order gewoon hebben uitgeleverd en later de juiste order gewoon hebben geannuleerd. Nu kunnen of willen ze blijkbaar niets meer doen..