Enuzi

De website is heel mooi afgewerkt en de producten worden op een duidelijke en overzichtelijke manier voorgesteld aan de koper.

Ik heb deze shop leren kennen door de vele sponsoringen van gaming teams en was benieuwd of ze aan de beloofde verwachtingen konden voldoen. Ze zijn daar met glans in geslaagd!

Toen ik op de website leesde dat als je voor 17:30 bestelde je je pakket de volgende dag ging krijgen, was ik niet in de verwachting dat dit geldig zou zijn voor mij. Ik woon in België en daar dit een Nederlandse webshop is had ik toch mezelf verwacht aan een levertijd van 2-3 dagen.

Ik heb met paypal betaald en tot mijn grote verbazing stond een postkoerier de volgende dag aan mijn deur. Als ik een pakket bestel bij een Belgische webshop zijn ze zelfs zo snel niet. Ik had een XAI steelseries gekocht en die was mooi en veilig ingepakt.

Ik had contact opgenomen met de heer Huizing via Skype en hij beantwoordde al mijn (sceptische) vragen bijna onmiddelijk. Dit boezemde meer vertrouwen in om een koop af te sluiten met deze verkoper.

Ik vond dit een zeer goede ervaring en voor al mijn gaming aankopen zal ik nu bij Enuzi komen aankloppen.

Scorekaart voor Enuzi