Game Gigant

De website zag er goed uit maar bij sommige spellen tenminste Harry Potter Collector´s Edition stond verkeerde informatie. Ook stond er niet bij dat alle spellen Engels zijn.

Het betalen ging goed en veilig via internet. Je moest steeds via mails de bestelling bevestigen en je gegevens moest je meerdere keren opnieuw intypen zodat er niks fout kon gaan.

De levering was goed en bij het goed verpakte product zat een betaal bewijs.
Ik weet niet precies de datum want ik was op vakantie.
De spellen zij meestal wel goedkoop en de betaal kosten via de bank is gratis.

Goede service en de mails worden goed en snel beantwoord.

Groeten;

Freek

Goed verzonden met betaalbewijs.

Prettige service en snelle hulp. Ook zijn de meeste spellen op de site goed ge-informeert. Bij sommige spellen staat verkeerde informatie aangegeven. Maar als je iets zeker wil weten kan je altijd nog informeren. Het is handig als ze er bij zetten dat (bijna) alle spellen Engels zijn want dan zijn er meer tevreden klanten.
Wanneer de site verbeterd wordt kan de site van mij wel een 10 krijgen.

Beste Freek,

Bedankt voor uw shopreview, we stellen dit zeer op prijs.

Vervelend dat er bij Harry Potter Collector´s Edition verkeerde informatie stond! We doen altijd ons uiterste best de informatie zo juist mogelijk te vermelden. Hierbij onze excuses voor dit ongemak.

U geeft aan dat alle games die we verkopen in het Engels zijn, dit is echter niet helemaal waar. Een aantal games die we verkopen zijn inderdaad in het Engels maar een groter aandeel kan men gewoon in het Nederlands spelen. Dit is dan ook de reden dat ik op uw shopreview reageer, aangezien andere klanten uit uw review halen dat wij enkel Engelstalige games leveren.

Freek, nog veel plezier gewenst met Harry Potter en graag tot ziens op GameGigant.nl

Ruben Buijs
General Manager Game Gigant