Nadat ik een aantal jaren geleden naar tevredenheid mijn Kef iQ9 luidsprekers en bekabeling bij "a Better price" had gekocht, ben ik voor mijn nieuwe "home theater" luidsprekerset en bekabeling uiteindelijk weer bij "a Better price" terecht gekomen. Niet alleen vanwege de prijs, die is gewoon echt heel scherp. Maar ook vanwege het goede advies en ondersteuning.
Heb tijdens het zogeheten 'kalibreren' van de luidsprekers en aansluiten van de kabels telefonisch goede ondersteuning gekregen waardoor het 'klusje' snel geklaard kon worden.
De producten stonden op een door mij gewenst tijdstip goed verpakt (in de originele verpakking) klaar. Kreeg zelfs ongevraagd nog een aardige attentie.
Op mails wordt snel en ter zake kundig geantwoord. Daarnaast wordt ook telefonische hulp en ondersteuning geboden. Je wprdt daarbij vriendelijk en correct te woord gestaan; hij neemt echt de tijd voor je.
Kortom, "a Better price" doet er alles aan om een tevreden klant de deur uit te laten gaan, en..... weer terug te laten komen!