gaming4everyone

website en levering oké
als je zelf goed op de hoogte bent, waarschijnlijk een prima zaak.
slechte voorlichting en klachtenafhandeling

prima verzending,
alleen had er wel een consumentenwaarschuwing op de pakbon gemogen

we kochten een NDS-XL met R4 kaartje.
als leken hebben we de DS met de nieuwste update geïnstalleerd. Bleek de R4 daar niet meer bij te werken. Site waar gaming4you naar verwijst, zegt dat dat wel zou moeten kunnen. Gaming4you zegt dat het niet kan. Ze hebben dit niet duidelijk aangegeven. (ergens achteraf, onderop hun website staat het inderdaad, maar dat noemen wij geen duidelijke consumentenvoorlichting)
Bij een poging om tot een oplossing te komen, reageert men alleen onpersoonlijk als "team". Alle schuld wordt bij ons gelegd, ze nemen geen enkele verantwoording op zich. Willen helemaal niet met ons meedenken in de richting van een oplossing.
Op het moment dat we mailen dat we graag met de bedrijfsleider zouden willen mailen ipv met een anoniem "team", wordt er helemaal niet meer gereageerd op onze mails.
We hadden de DS beter en goedkoper ergens anders kunnen kopen. Had de kinderen een hoop verjaardagsgeld en ons een hoop frustratie gescheeld!

Scorekaart voor gaming4everyone