Mijn GSM Winkel

Ik had een toestel besteld, die volgens hun website op voorraad was. En ging er van uit dat het de volgende dag geleverd zou worden. Na enkele dagen kreeg ik een mail, dat ze het toestel ontvangen hadden maar dat het niet simlock vrij was (nu lees ik overal dat dit hun vast excuus is), maar ik zou gegarandeerd het toestel binnen een week ontvangen. na 1 week kreeg ik weer een mail dat het pakket verzonden was en kreeg er zelfs een barcode bij, echter..... met een aflever datum die 3 weken later was dan de dag dat ik de mail ontving, Bij TNT was deze barcode uiteraard dan ook niet bekend. Op vragen/opmerking per email werd niet geantwoord. Ik heb nu al een paar keer exact dezelfde mail gehad, met als reden dat het toestel niet simlock vrij zou zijn. KOM OP..... verander in ieder geval van smoesje. Ik heb nu mijn bestelling maar gannuleerd, het laatse nieuws van hun is dat ik nog 3 weken moet wachten, en wacht er al 2 weken op. Maar of ze de mail waarin ik vraag om dit te doen ooit lezen???? ik weet het niet, Helaas al wel betaald. Ik bestel heel veel via Internet, maar zo'n slechte winkel heb ik nog nooit meegemaakt, zo slecht dat ik dit voor mij de eerste keer is dat ik een review invul

Nooit ontvangen.
Wel een track en trace nummer gehad wat niet bestaat.

Scorekaart voor Mijn GSM Winkel