Slechte service en communicatie.
25/6: New Super Mario Bros voor Nintendo DS besteld en via iDeal betaald; bevestigingsmail van Gamesshoppen.nl ontvangen.
29/6: Nog geen bericht ontvangen over de status van mijn bestelling, dus die avond heb ik een mailtje gestuurd om daar naar te informeren. In een (automatisch gegenereerd) antwoord wordt toegezegd dat mijn vraag binnen 8 uur zal worden beantwoord.
30/6: Opnieuw geen bericht van Gamesshoppen.nl. Op de website blijkt plotseling dat de winkel 5 dagen lang gesloten is en dat er geen mails en bestellingen verwerkt zullen worden.
Verzending heeft niet plaatsgevonden omdat ik de bestelling wegens de lange levertijd heb geannuleerd.
KlantenserviceNadat ik over de gang van zaken een klacht had ingediend krijg ik op 5/7, 10 dagen na mijn bestelling, voor het eerst een reactie op mijn mails. Men stelt dat ik had kunnen weten dat de levertijd zo lang zou zijn omdat op de website vermeld stond dat de webwinkel 5 dagen dicht zou zijn. Dit stond ten tijde van mijn bestelling echter nog niet op de site en werd ook in geen van de automatische mailtjes van Gamesshoppen.nl vermeld.
Omdat ik het vertrouwen in deze winkel kwijt was, heb ik op 5 juli mijn bestelling geannuleerd. Uiteindelijk is het geld pas op 14 juli op mijn rekening teruggestort, bijna 3 weken na mijn bestelling.
Gamesshoppen.nl gaf geen blijk begrip te hebben voor mijn klacht. Terugstorten van mijn geld op mijn rekening duurde erg lang.