Na lang nadenken en een gesprek met Roberto heb ik besloten om mijn laptop bij Notebooktotaal te bestellen. Roberto is in ieder geval iemand die weet wat hij verkoopt aan zijn klanten. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een mail binnen van de specificaties van de laptop en dat de betaling in orde is. De levertijd zou oorspronkelijk niet langer dan 1 week duren. Helaas is dit niet goed gekomen ivm problemen bij de douane heb ik begrepen. Maar ik zal Notebooktotaal niet voor laten boeten hiervoor omdat het niet hun schuld is. Zodoende nog steeds een zeer goede review.
VerzendingDe bestelling is niet verzonden maar persoonlijk langs gebracht door Roberto. Dit is een extra service van Notebooktotaal om hun klanten extra tevreden te houden. Voordat hij langs is geweest heeft hij mij even gebeld om aan te geven dat hij langs wilt komen.
De laptop zelf was in schuimrubber verpakt met een doos eromheen. Zelfs nadat ik deze had uitgepakt zaten er nog plastic en papieren bescherming om de laptop zelf. Erg goed verpakt om te zorgen dat er geen krassen oid op de laptop komen
Al met al zeer goed gegaan.