Heb eind juni een HTC Desire HD besteld, na een week kreeg ik bericht dat de binnengekomen voorraad niet simlockvrij was. Ik wachten... en na een week weer bericht dat 'ie verzonden zou worden. Dat gebeurde niet, de keer dáárna ook niet en pas de derde keer kreeg ik de code van het pakket. Het pakket bleek echter kwijtgeraakt te zijn bij PostNL, dus weer extra pech, maar daar kan de winkel niets aan doen. Kreeg donderdag bericht dat hij weer gevonden was en werd verstuurd, maar ik was weg. Nu kan ik morgen, bijna een maand later, eindelijk mijn telefoon op komen halen bij het postkantoor. Gelukkig als goedmakertje een screenprotector erbij gekregen, dat is dan wel netjes.
De winkel reageerde traag op e-mails, dat kon soms een paar dagen duren. De mails waren slecht getypt en vol spelfouten, en de interne communicatie kan ook zeker beter. Al met al moest ik té veel moeite doen om het pakket hier te krijgen, dat wordt geen MijnGSMWinkel meer voor mij!
Heb ze vier keer moeten benaderen om het pakket hier te krijgen, en het duurde bijna een maand. Er wordt wel gebruik gemaakt van Track&Trace.
KlantenserviceMijn mails worden traag beantwoord, de interne communicatie is slecht. De medewerkers waren wel vriendelijk aan de telefoon, en de laatste waarmee ik gesproken heb heeft mijn probleem goed afgehandeld. De eerdere medewerkers hadden echter niet veel gedaan. De extra screenprotector is wél een pluspunt.