Ik was op zoek naar een nieuwe batterij voor mijn logitech harmony 785 aangezien mijn huidige accu zeer snel leeg begon te raken en daarnaast bol begon te staan. Via de pricewatch van tweakers bij batteryupgrade.com uitgekomen mede dankzij de positieve feedback en de prijzen.
De website is zeer overzichtelijk en het navigeren naar het gewenste product is kinderlijk eenvoudig evenals het bestellen en betalen. Betalen kan via iDeal, Creditcard, Paypal of via een bankoverschrijving. Zelf heb ik gekozen voor iDeal.
De statusupdates lopen prima via mail, van het aanmaken van het account , het bestellen van het product en de update dat het product verstuurd is.
Als er al een minpunt is tot zover dan is het enige minpuntje dat er geen track&trace is aangezien de accu's vanuit de fabrikant verstuurd worden via de post.
Het product is uiteindelijk binnen 2 weken geleverd. Dit voldeed volledig aan mijn verwachting. De accu zat in een stevige plastic verpakking en daaromheen een stevige envelop. De envelop met inhoud is onbeschadigd aangekomen. Al met al reden om de verzending op 'Zeer goed' te zetten.
Niet onbelangrijk, het geleverde product voldoet volledig aan de verwachting en past 'perfect' in het apparaat.