Laptopverpakking.nl

De winkel heeft veel keuze en is niet duur. De website is overzichtelijk opgesteld en is over het algemeen duidelijk. Alles is in principe goed in orde behalve het account gedeelte, de link daarnaartoe staat een beetje verstopt in iets te klein lettergrootte.

Ik had 1 tas besteld, deze zat verpakt in een stevige doos. Er zaten geen "luchtkussens" in de doos maar dat is ook niet nodig. De verzending was perfect op tijd, direct de volgende dag bezorgt.

Hier blijkt toch maar weer dat je het beste tassen in de winkel kan bekijken: de tas viel wat tegen. Dus even email contact opgenomen met de winkel over hoe het zit met retourneren.

Binnen een paar uur had ik al een reactie op mijn mail, RMA was niet nodig alleen een kopie factuur met kleine notitie ‘crediteren’ was voldoende.

Direct het pakje opgestuurd, TNT deed er iets langer over dan ik dacht (maar dat was te volgen met track'n'trace). Woensdag had TNT het pakketje overhandigt, vrijdag had ik een email met bevestiging: ze hadden het pakketje ontvangen en ik zou m'n geld terug krijgen. De maandag daarop stond het geld weer op mijn rekening.

Goede communicatie, snelle afhandeling. Echt perfect geregeld.

Scorekaart voor Laptopverpakking.nl