Het onderstaande verhaal heb ik ook al op andere fora geplaatst omdat ik zoveel mogelijk mensen wil waarschuwen.
Beste mensen,
NEEM ALLE WAARSCHUWINGEN OVER DIT BEDRIJF AUB SERIEUS!
Ze verkopen zeer slechte producten (niet origineel) en als iets kapot gaat kan je fluiten naar je geld en/of hoor je nooit meer iets van ze als je aanspraak wilt maken op je garantie!
Ik probeer nu al meer dan een half jaar mijn geld terug te krijgen en begin de hoop op te geven.
Niet, zoals aangegeven op hun site, met TNT.
Slechte/slordige verpakking.
Veel te laat.
Het is mij 1x gelukt om iemand aan de telefoon te krijgen maar dit was zo een uitermate onaangename ervaring dat ik dat liever niet meer doe.
Ik heb gesproken met ene Mohammed (claimt de eigenaar te zijn) en deze man was zo verschrikkelijk onbeschoft en onvriendelijk, dat het werkelijk onvoorstelbaar is dat zo een bedrijf kan bestaan. Deze Mohammed is geen eerlijke man, hij is een absoluut slechte zakenman en een ordinaire oplichter.
Ik was niet zo verstandig om eerst info over dit bedrijf op te zoeken maar u misschien wel.
AL DE WAARSCHUWINGEN EN SLECHTE ERVARINGEN STAAN ER NIET VOOR NIETS!
adapterspecialist.nl zit in het pand ernaast en is waarschijnlijk van dezelfde eigenaar. Wees daar dus ook voorzichtig!