Picco Computers

Ik bestelde o.a. 4 picoPSU/adapter kits en merkte pas later dat ik hier nog Molex/P4 adapter kabeltjes bij nodig had.
Omdat je de bestelling niet achteraf kan aanpassen heb ik een tweede bestelling geplaatst en probeerde ik te bellen met de vraag of de orders samengevoegd konden worden. Helaas werd ondanks vele pogingen op twee verschillende telefoon nummers niet opgenomen.
Mijn email hierover werd na ruim een dag wel beantwoord en de orders werden samengevoegd.

Na ontvangst bleek dat ik niet kreeg wat ik verwachtte.
Ik bestelde 4st van deze picoPSU kit:
Ik nam aan dat het om deze set ging van de fabrikant mini-box::
Het plaatje is hetzelfde en hier zit een "High efficiency, level V" voeding bij waarvan men heeft getest dat deze degelijk en betrouwbaar is. Juist om die reden heb ik de set besteld.
Helaas bleek dat Picco zelf maar een setje had gemaakt van de PicoPSU en een hele goedkope chinese voeding met een duits label op de doos. Van de 4 voedingen zijn er nu al 3 vervangen omdat ze een luid piepende of brommende herrie maakten.
Ik voel me behoorlijk genaaid door deze streek. Gezien de aftersales reputatie heb ik het niet aangedurfd de voedingen terug te sturen. Ik had net deze ene keer verzuimd de reputatie te controleren voordat ik ergens een bestelling plaatste, dus ik zie het maar als een wijze les..

Alle doosjes zaten omwikkeld met noppenfolie en tape in bruin papier. Het was net een grote bal.
Bij aflevering was het papier gescheurd en de helft hing er los bij. Het pakket had sleepsporen en krassen alsof het op de snelweg van de vrachtwagen was gerold. Gelukkig was de inhoud nog intact.

Scorekaart voor Picco Computers