KPN Prepaid simkaart besteld voor €10.
Website is onoverzichtelijk, niet alle informatie wordt duidelijk vermeld, en belangrijke infromatie ontbreekt.
Bij de simkaart zat geen formulier voor nummerbehoud, maar volgens de klantenservice moest het er toch bij zitten.
Uiteindelijk na 3 weken toch mijn nummer overgezet.
KPN heeft bij deze simkaart een aanbieding voor 3 maanden gratis internet op je mobiel. Dit is ook de reden voor aanschaf, omdat ik daardoor tijdens mijn vakantie gratis kon internetten.
Op de site wordt niet duidelijk aangegeven dat je je eerst hiervoor moet aanmelden.
Na het aanmelden kreeg ik van kpn een bevestigings-sms (29-06) met daarin deze tekst: Bedankt voor uw aanmelding. Vanaf 1 juli heeft u 3 maanden gratis Surf&Mail Totaal van KPN Prepaid. Voor de actievoorwaarden zie kpn.com/prepaidactie. Mvg, KPN@
Een aantal dagen later wordt nog steeds beltegoed afgeschreven als ik op internet ga, en volgens kpn ben ik ook niet aangemeld voor deze actie.
Klantenservice gebeld, maar ook deze hebben niks kunnen (of willen) doen. Daarna naar de kpn-winkel geweest, maar volgens de medewerker moest ik voor dit probleem contact opnemen met de klantenservice.
Al met al slechte ervaringen, want het probleem is nog steeds niet opgelost.