Yagoda

De website is een beetje onoverzichtelijk maar werkt wel.
Het product is als beschreven. Betalen via iDeal brengt geen extra kosten in rekening.
Alle nodige informatie wordt via email tijdig verstrekt.

Er werd op tweakers en op de site aangegeven dat het product op voorraad was. Op de site staat nog eens extra groot geadverteerd dat het product de volgende dag in huis is. Aangezien ik geen tijd had om lang te wachten was dit een van de beslissende factoren die mij voor deze winkel deden kiezen.
Ondanks de claim op de site en de aanwezige voorraad en bestelling om 15:38 (dus zo ruim op tijd dat zelf consumenten verzending naar de volgende dag kunnen realiseren) kwam het product pas twee dagen later binnen. Zeer teleurstellend.
Als je met levering de volgende dag adverteerd moet je dat ook gewoon waarmaken.
Dit is ook niet te wijten aan slordigheid bij TNT. Yagoda stelde mij namelijk op de ochtend van de 7e op de hoogde ervan dat het product verzonden was (dus pas op de dag op die het moest aankomen)

Van hun website over verzending:

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling op dezelfde dag nog verzonden met de TNT Post. Uw status wordt ook nog dezelfde dag gewijzigd in “Verzonden”. De levertijd voor binnen Nederland en naar België is 1 a 2 dagen, voor andere landen is dat 2 tot 5 dagen.
De orderstatus is dus niet de zelfde dag gewijzigd.

Ik kreeg bovendien ook geen T&T code.

Verder was het wel goed verpakt en was er niks op aan te merken.

Scorekaart voor Yagoda