Graus B.V. Maastricht

Op 28 juni wilde ik een Panasonic P42G30 bestellen, en via de pricewatch ben ik bij deze webshop terechtgekomen. Na een besluit te hebben genomen de televisie te bestellen, bleek mijn rabobank reader te weigeren. Dan maar een dagje wachten en een andere proberen, er zat niets anders op.

De volgende dag zag ik tot mijn verbazing dat de televisie €150,- duurder was geworden. Ook in de pricewatch waren de prijzen (ook van andere plasma tv's) sterk gestegen. Had ik weer. Toch maar een mailtje gestuurd naar de webshop om te vragen of ik hem niet voor de oude prijs kon krijgen. Ik verwachte er niet veel van, maar kreeg een een positief mailtje terug, Ik mocht de tv voor de oude prijs kopen, en heb dit dan ook direct gedaan. Lucky me :)

Ik neig ernaar deze shop te waarderen met een 'Zeer goed', maar omdat ik pas één maal ervaring heb gehad met deze voor mij vrij onbekende webshop heb ik een 'Goed' ingevuld. Ik zal het in ieder geval niet vergeten dat Graus me gematst heeft, en dit zat zeker invloed hebben op toekomstige aankopen.

Ik kreeg vrij snel na bestelling de eerste mailtjes dat de status veranderd was van mijn bestelling. Waarbij al snel het verlossende woord, verzonden. De volgende dag kreeg ik een mailtje van Dynalogic dat de tv onderweg was. Via de Google Earth app kon ik precies zien waar de pakketdienst zich bevond. Dit klopte redelijk en kon zo aardig goed zien waar hij zich bevond. De ingeschatte tijd kwam acceptabel overeen met de uiteindelijke levertijd. De tv stond keurig verpakt in mijn woonkamer te wachten op zijn eerste hd-signalen :)

Scorekaart voor Graus B.V. Maastricht