DesktopLeader.nl

Ik wilde 2 Samsung Spinpoint F4 EcoGreen 3.5" interne harde schijf 2 TB aanschaffen en via pricewatch bleek deze webshop een goedkope leverancier te zijn. Op de site miste ik alleen het typenummer van deze schijf, maar de omschrijving deed mij vermoeden dat ik was doorgelinkt naar de juiste schijf.

De bestelling was via een eenvoudig stappenplan en verliep zonder problemen.

Het is alleen niet mogelijk om een account aan te maken, waardoor ik mijn order niet kan volgen.

In de bevestigingsmail staat " De bestelling zal zo spoedig mogelijk naar je worden verzonden." Terwijl er op de site staat dat zij "Indien je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt en betaalt met iDeal, dan heb je de bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag al in huis."

Dit verschil riep bij mij voor een kort moment wat vragen op: "Zo spoedig mogelijk kan namelijk ook pas over 1 week zijn."
's Avonds kreeg ik echter al een 2de mail met daarin de boodschap dat mijn bestelling was verzonden, inclusief een Track&Trace code.

De bestelling is de volgende werkdag gearriveerd.
Prima verpakt in plastic-lucht-zakjes-verpakking.

Scorekaart voor DesktopLeader.nl