iHoesjes.nl

Ik was opzoek naar een Exolife batterij voor de iPhone 4. Verschillende shops gevonden die het verkochten. Maar ik had nog een aantal vragen die ik beantwoord wilde hebben voordat ik zou gaan bestellen. Deze webwinkel had een chat mogelijkheid, en ik heb een hekel aan bellen. Dus dat kwam goed uit. Snel en vriendelijk geholpen door de chat agent. Hij ging zelfs ter plekke dingen uitzoeken en het product er bij pakken. De prijs van het product was iets hoger dan de andere shops, maar de verzending is gratis, dus ik kwam uiteindelijk goedkoper uit.

Nog een paar algemene dingen. Netjes gecommuniceerd via mail. Website is netjes en overzichtelijk. Ik kon gewoon via iDeal betalen.

Verzending was goed verpakt in een simpel doosje. Track en trace nummer erbij.

Ik had na het ontvangen van het product nog een aantal vragen. Nadat ik naar de website ging bleek de chat niet beschikbaar. Na een uurtje nog eens geprobeerd en ik kon toen wel chatten. Wederom goed geholpen, dus met de aftersales zit het ook wel goed.

Scorekaart voor iHoesjes.nl