Product: TomTom XXL IQ Europe 42 landen
De website is erg overzichtelijk en producten zijn naar mijn mening snel en makkelijk te bestellingen. Je krijgt netjes een email over het product dat je zojuist hebt besteld en bij verzending is deze te volgen via de track 'n trace van TNT (postnl).
Elke verzending is goed verlopen (DoA ) en te volgen geweest via de track 'n trace van TNT (postnl). Je krijgt een mooi doosje met luchtzakken beschermd.
Helaas was de eerste TomTom een Doa en moest er een nieuw product gestuurd worden. Ik heb de defecte TomTom in dezelfde verpakking opgestuurd en hoefde hiervoor geen verzendkosten te belaten bij het postkantoor. Ik was weg in de week dat de nieuwe tomtom geleverd zou worden dus heb ik met hun afgesproken deze de week erna te leveren. Die week de TomTom helaas niet mogen ontvangen maar ik had deze toch even niet nodig. Deze maandag heb ik de TomTom in nette staat mogen ontvangen en weer in een goed beschermde verpakking. Deze werkt nu zonder problemen.
Conclusie: een goede service met duidelijkheid, ookal is het niet meteen goed... ik ben tevreden!