De website is goed overzichtelijk, en informatie word goed overgenomen door tweakers.net en hardware.info. Blijkbaar geven leveranciers zelfs de voorraaden aan en dat gaat nog wel eens fout, zoals in mijn geval.
VerzendingHier zit hem dus de fout. Ik heb de Acer monitor op 8 juni s'avonds besteld. Nu staat er op de website bij dit artikel dat het binnen 1 werkdag word verstuurd mits er voor 16:00 uur besteld is en het betreffende artikel voorradig is. Nu waren er meer als 30 stuks van dit artikel op voorraad en ik had pas om 19:00 het artikel besteld, dus ik ging er al vanuit dat het dan 9 juni verstuurd zou worden en ik het op 10 juni in huis zou hebben.
Dit was dus niet het geval, rond 13:00 op 10 juni heb ik contact op genomen door middel van telefoon (omdat op mijn email van 9 juni niet werd gereageerd waarin ik vroeg waarom mij verzendingsstatus nog niet veranderd was). Na 2 keer met een medewerker gesproken te hebben m.b.t. de status van verzending kreeg ik om 14:00 uur pas een email met de volgende mededeling:
"Helaas is er iets misgegaan met de voorraadvermelding op de website. Per abuis zijn er door de leverancier enkele voorraden onjuist vermeld. De voorraad was geheel uitverkocht.
Momenteel is er dus geen voorraad. Daarom is de order nog niet verzonden door de leverancier. De nieuwe voorraad wordt a.s. dinsdag verwacht.
Wij zullen de order dan direct laten verzenden.
Onze excuses voor het ongemak."
Ik heb bij deze site specifiek mijn product besteld OMDAT deze in voorraad zou zijn zodat ik hem nog VOOR het lange weekend in huis zou hebben. Nu dat niet het geval is, heb ik meteen gereageerd via de email of ze het bedrag meteen terug willen storten.
Dezelfde dag heb ik besloten om de order te laten staan, omdat niemand hem verder in huis heeft, en mij is gezegd dat hij dinsdag (14 juni) weer op voorraad zou zijn bij de leverancier. Zie Aftersales voor afhandeling.
Woensdag 15 juni nog maar eens gebeld met de vraag hoe het nou zit, er is mij verteld dat ze met de leverancier contact op zouden nemen en vervolgens mij zouden informeren. Ronstreeks 5 uur die dag kreeg ik een email dat Acer leverings problemen zou hebben en dat het nogmaals een week zou duren voordat ze tot verzenden over konden gaan. In een reactie op de email heb ik gezegd dat dit voor mij nu echt te lang ging duren, en gevraagd hierom mijn overgemaakte bedrag z.s.m. terug te storten.
Donderdag 16 juni in de ochtend kreeg ik een mail warbij ze hun excuses aanboden en vertelden dat het overgemaakte bedrag terug gestort is. Hierbij wil ik nogmaals Allmicro bedanken voor hun snelle en correcte afhandeling.