Lage prijzen, Duidelijke website en geen onzinnige categorieen op de website. Wat ten goede komt van de duidelijkheid. Het enige minpuntje vind ik dat bij pre-order er niet vermeld staat of er pre-order content bijgeleverd wordt. Ook vind ik het jammer dat ze addiscount weggehaald hebben (kon je 10% korting mee krijgen door 2 minuten reclame te kijken).
VerzendingWordt verstuurd in een bubbeltjesenvelop. Voor een spel is dit voldoende.
Klantenservice(Dit gaat over een zending van 3 maanden terug)
Na 3 dagen had ik het pakketje nog steeds niet ontvangen. Aangezien destijds de TNT staakte was het wel begrijpelijk maar vond het toch de moeite waard om een telefoontje te plegen. De medewerker vertelde mij dat ik beter nog even een paar dagen kon wachten i.v.m. de staking van TNT en dat als ik hem een week na verzending nog niet had moest ik weer bellen en dan zouden ze me een nieuwe sturen. Na een week had ik hem nog steeds niet dus ik weer bellen, toen vertelde de medewerker me meteen " we sturen een nieuwe op". Ik had nergens om hoeven zeuren, TOP SERVICE!