Mediaoffer

Omdat ik zag dat mediaoffer een gemiddelde waarde van maar één ster heeft in de pricewatch, en ik vind dat de winkel deze niet verdient schrijf ik deze review. Ik schrijf deze review niet omdat ik recent een product heb gekocht via de winkel.
Mediaoffer biedt een grote selectie games, waarvan velen tegen een scherpe prijs. De website is simpel en biedt de mogelijkheid tot het betalen via "iDeal", wat dus lekker makkelijk is. Ook zie je via de site hoe lang een product erover doet om bij je geleverd te worden.
Ik heb een aantal keren besteld via mediaoffer, namelijk "Lost Planet 2", "Mortal Kombat 9" en "Quantum Theory." Absoluut geen klachten.

Games ontving ik altijd de dag na bestelling (wel in de middag besteld natuurlijk), ook games die "5 tot 10 dagen" zouden duren kreeg ik binnen 2 dagen geleverd. De games worden verstuurd in een kartonnen hoes via de post, dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te kunnen nemen.

Scorekaart voor Mediaoffer