Macupgrade

Ik was op zoek naar een fan voor mijn macbook en tijdens het zoeken hiernaar kwam ik op de site van Macupgrade terecht.
De fan kon ik niet vinden op de site maar ik zag wel een nieuwe dvd brander voor een nette prijs en die had ik ook nodig dus ik besloot even een mail te sturen met de vraag of ze de fan toevallig nog hadden liggen.
Ik kreeg de zelfde dag nog een mail terug en ze hadden er ook nog één liggen ook!
Enkele malen heen en weer gemaild over de exacte afhandeling, telkens een een snelle reactie gekregen en aan het einde van de dag waren de spullen al verzonden!

De site vond ik erg goed bruikbaar; de parts-finder werkte erg goed, contactgegevens waren duidelijk vermeld, nette opmaak.

Al met al een dikke prima!

Na mail contact zijn de spullen meteen verzonden en het was de volgende binnen. Netjes een track & trace code er bij die ik niet eens heb gebruikt omdat de postbode 's morgens vroeg al aan de deur stond met het paketje.
Spullen waren netjes verpakt in een doosje met plastic luchtzakjes er bij.

De brander ging na een maand of 8 helaas stuk, hij bleef cd's en dvd's uitspugen ook tijdens het branden wat erg vervelden was.
Een mail gestuurd, eerst kreeg ik een mail terug met een tip om een clearing cd te proberen. Helaas had dit geen effect.
Mail gestuurd dat het niet werkte, toen kreeg ik een mail terug dat hij mij het uitbouwen en terugsturen wou besparen enkel een filmpje waar het probleem zichtbaar op was mailen was genoeg.
Deze gemaakt en opgestuurd, de volgende dag had ik mijn vervanging al in huis!

Niets dan lof over deze zaak!

Scorekaart voor Macupgrade