LaptopLeader.nl

Shop is zeer overzichtelijk en mijn order werd snel behandeld.
Een minpunt vind ik echter dat er geen inlogsysteem is, je kunt dus niet je order terugvinden noch het factuur downloaden.

prima, op tijd binnen met track&trace.

Ik heb bij mijn originele bestelling geen factuur ontvangen bij dit product, waarschijnlijk door een kleine fout van de shop. Dus ik kon ook geen factuur met het toetsenbord opsturen. Na mailcontact was dit geen probleem zolang ik duidelijk mijn ordernummer vermelde. Dit heb ik ook gedaan, waarna de RMA goed behandeld is.
Er waren geen kosten verbonden aan het opsturen van het ging via een antwoordnummer, goede service!
Een klein minpunt was dat ik geen email krijg bij: het ontvangen van het product, vaststellen van defect van product, opnieuw opsturen van product.

Het defect was: toetsen kapot gegaan na er met een vaatdoek er overheen te zijn gegaan. Lipje afgebroken en 3 toetsen losgelaten. Het lukte niet om deze zelf terug te plaatsen. Uiteindelijk heb ik na een week een nieuw toetsenbord ontvangen. Niet te klagen dus.

Kortom goede en snelle afhandeling, maar qua contact kan het wel iets beter.

Scorekaart voor LaptopLeader.nl