Cameratop100

Ik heb voor de verjaardag van mijn vrouw de Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM B&W Superset besteld ( objectief, zonnekap en filter) . De lens was 30 euro goedkoper dan de laagste pricewatch vermelding. Leuke bijkomstigheid is dat er een actie met gratis verzenden liep (verzekerd)

Tijdens het bestellen bleek dat de lens net uitverkocht was een dag later bleek dat de prijs 60 euro hoger uitviel. Ik heb een paar dagen moeten wachten wat voor mij geen probleem was.

Winkel is telefonisch goed bereikbaar en je wordt vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Ook op een vraag betreffende de voorraad werd binnen een dag email beantwoord.

+ track & trace.
+ duidelijke order status aanwezig op de website
++ 3 artikelen los verpakt in cadeaupapier terwijl ik dit niet verwacht had :-) meedenken met de klant

- mijn 3 artikelen werden in een doos van een statief verzonden. Dit bracht wat verwarring omdat ik in het begin het idee had dat het verkeerde artikel geleverd was.

Scorekaart voor Cameratop100