MuizenShop.nl

Het is een duidelijke en overzichtelijke website. Alle bekende betaal opties zijn aanwezig. Daarnaast zijn contact gegevens makkelijk te vinden, en heeft de shop een thuiswinkel certificaat.

Snel bezorgt en goed verpakt.

7 dec 2010:
Het betrof hier een bordspel (Sinterklaas cadeau), wat de betreffende persoon al had, dus het terug gestuurd. Daarom contact op genomen via het formulier op de website, en terug gestuurd gebruikmakend van het stappenplan-ruilen-en-retourneren op de betreffende website.

x feb 2011:
Mail gestuurd via contactformulier naar de Muizenshop dat ik t/m heden het factuurbedrag niet terug heb mogen ontvangen. Hierop heb ik nooit een antwoord ontvangen.

25 mei 2011:
Mail gestuurd naar muizenshop (met vermelding Tweakers shop-review). Nu wel reactie:
"Dat is extreem vreemd!", "Wij hebben dit direct nagekeken en alsnog een terugboeking aangemaakt".

7 Juni 2011:
Mail van muizenshop "Uw creditfactuur met nummer 359*** is verwerkt door onze administratie"

9 Juni 2011:
Het bedrag van het spel (exclusief verzendkosten) is eindelijk binnen op mijn bankrekening.

Scorekaart voor MuizenShop.nl