HET ARTIKEL
Ik zocht naar de Compact Flash adapter van DeLOCK (SD/SDHC/SDXC?MMC -> CF), artikelnr. 61796.
Met Googlen kwam na een aantal vergelijkingswebstekken Picco Computers er uit met de adapter op voorraad en voor de laagste prijs.
BESLUITVORMING
1. Op Tweakers rondgeneusd in de Shopreviews. Positieve en negatieve geluiden
2. Webstek info kon beter vormgegeven worden maar alle informatie was identiek aan de info van de DeLOCK-webstek.
3. Sommige andere winkels verstrekten minder info.
4. Weinig andere winkels boden dit artikel aan.
Dus PICCO geprobeerd.
BESTELPROCES
1. Eigenlijk een standaard procedure. Account aanmaken en keurig op knopjes klikken. Loopt allemaal soepel.
Totdat -Sakkerloot- iDEAL onderhoud aan het plegen was. Dus die betaling ging mooi niet door.
2. Echter, ik kon mooi terugschakelen naar een eerder stadium in de betaalprocedure en heb later gewoon het geld via inloggen bij mijn bank overgemaakt. Dat heb ik bij andere webstekken wel eens anders meegemaakt, die konden soms ernstig in de war raken. Hier gelukkig dus niet.
3. Bevestiging van de bestelling liep onmiddellijk binnen op mijn emailadres.
So far so good.
Again so far so good! No, not good: Best! Ik had gerekend op een verzending en bestelling ten mijnent volgende week... Uh... een dinsdag of misschien wel een maandag, dacht/hoopte ik.
De bestelling had ik geplaatst in de nacht van 5 op 6 Mei om 02:07. De volgende dag kwam ik thuis van mijn werk en trof de bezorger op de stoep. Die kent mij wel en riep dat hij weer een pakje voor mij had, dat was om, pakweg, 18:30.
Het pakje was zo'n bubbeltjesenvelop en die leek mij adequaat voor het verzenden van dit artikel. Ik kende nl. de verpakkingsmethode (blister) van het artikel al. Had gemakkelijk door de brievenbus gekund!
Nou, in mijn bescheiden bestelboekje is dit razendsnel! Dus wat mij betreft is de verzending piccobello* in orde! (* Excuus als de grap al vaak gemaakt is)