DesktopLeader.nl

Relatief duidelijke website, in ieder geval zeer overzichtelijk. In kon niets vinden over levering naar Belgenland, dus heb ik hier maar mijn order geplaatst.

Tja, wat zal ik hier eens over zeggen. Verzenden is in eerste instantie niet goed gegaan. Ik had besteld en direct betaald via iDeal. Dezelfde dag nog kreeg ik een bevestiging en een directe link naar de T&T pagina van TNT.

Daar zag ik dat mijn straatnaam ontbrak en dat bij afleverland Nederland stond. Daar heb ik ze direct over gemaild. Binnen het uur had ik al een reactie. Men levert niet naar Belgenland en om te bestellen had ik een NL lever en factuuradres nodig.

Weer teruggemaild hoe het dan met mijn reeds betaalde order zat. Het was al tegen vijf uur, dus de reactie kwam de volgende dag(14de) rond de middag: "Uw betslling zal bij ons retour komen. Wij gaan u dan per mail hierover informeren."

Sinds die mail, niets meer vernomen. De volgende dag(15de) heb ik gemaild dat ik via de site van TNT had gezien dat de order retour was gekomen en vroeg ik wanneer ik de creditering kon verwachten.

Ook toen, geen reactie. Gisteren(18de) vond ik ineens een briefje in mijn brievenbus. Er was een pakketje van TNT geleverd bij de buren en ik voelde de bui al hangen. Ik de volgende dag(19de) naar de buren en jawel... De bestelde printer. Alsnog geleverd door Leader.

Ik weet nog steeds niet of ik ze nu aardig moet vinden of niet. Tuurlijk, het is heel fijn dat ze de printer alsnog hebben opgestuurd. Kloterige is wel, dat men in eerste instantie adequaat op e-mail reageert en het vervolgens stil blijft. Na de initiele reactie, dat men dus niet naar België levert heb ik dezelfde printer elders gekocht.

Kortom, ik zit met twee printers. Nogmaals, het is zeer vriendelijk dat ze hem alsnog opgestuurd hebben, maar COMMUNICEER dat dan!

Scorekaart voor DesktopLeader.nl