Xgadget.nl

Ik heb op 15 februari een klok besteld, die vandaag 1 april nog steeds niet is bezorgd. Tussendoor heb ik vele malen gevraagd door middel van tickets die je daarvoor aan kan maken, waar mijn bestelling bleef. Elke keer beloftes gekregen die niet werden nagekomen.

Eigenaar geeft aan dat het bezorgd zou zijn, maar ik weet voor 100% zeker dat dit niet het geval is. Ik bestel veel spullen online en er is altijd iemand bij mij thuis aanwezig of bij de buren aanwezig.

Heb mijn geld teruggevraagd en zelfs aangeboden dat als het pakket alsnog verlaat bezorgd wordt dat ik dan het geld dan weer terug stort. Ook hier werd geen gehoor aan gegeven. Ik voel mij flink belazerd. Wat mij betreft is hij een oplichter eerste klas. Zeker als je ook kijkt naar andere reacties van mensen.

Ik laat het hier niet bij zitten en adviseer mensen die bij Xgadget spullen willen bestellen nog eens goed erover na te denken.

Er heeft geen verzending plaats gevonden, hoewel de eigenaar van de webshop dit wel beweert.

Veel beloftes die niet worden nagekomen. Eigenaar van de winkel heeft mijn ticket, die ik voor de bestelling heb aangemaakt bij het klantenservice gedeelte, met vragen over waar mijn bestelling blijft etc, na 1,5 maand verwijderd zonder een oplossing te bieden.

Geachte klant,

Onze excuses voor de slechte afhandeling van uw klacht. In de overdracht van de webwinkel naar de nieuwe eigenaar zijn sommige service tickets per abuis gesloten. Zou u uw ordernummer, bankrekeningnummer en te naam stelling willen mailen naar info@xgadget.nl? Wij zullen dan direct het bedrag retour storten om dit probleem op te lossen.

Hopende op uw begrip.

Luc
Xgadget.nl

UPDATE: Inmiddels is de klok persoonlijk bezorgd bij de klant.

Scorekaart voor Xgadget.nl