De Website van Yagoda komt op zich keurig over. Na mijn bestelling van een laptop-tafeltje voor in de auto ontving ik keurig de bekende emails met de orderbevestiging en statusveranderingen.
VerzendingDe verzending kwan niet super professioneel over, maar op zich voldoende: redelijk verpakt was de bestelling verstuurd maar door de aanblik ervan begon ik toch al te vrezen. En die vrees werd bewaarheid want ik ontving een reeds eerder geopende verpakking van het laptoptafeltje: waarschijnlijk betrof dit een eerdere retourgestuurd exemplaar. Omdat ik geen 2e hands tafeltje wil en het tafeltje niet gebruikt kon worden door een defect heb ik daags na ontvangst een RMA aangevraagd via de Yagoda site.
KlantenserviceNa het invullen van het RMA formulier op de Yagoda site kreeg ik de volgende dag een email van Yagoda: Ik moest beter omschrijven wat er defect was. Na een email of 5(!) waarin ik in elke email vroeg om het RMA nummer kreeg ik als antwoord van Yagoda dat zij mij toch het reserve-onderdeel zouden toesturen!?
Hoewel ik geen reserveonderdeel had gevraaagd noch wilde kreeg ik deze inderdaad opgestuurd (en het onderdeell werkte zowaar). Ik heb toen maar eieren voor mijn geld gekozen want hoewel zij wettelijk verplicht zijn om mijn zending zelfs zonder opgaaf van reden terug te nemen binneneen week, zouden ze mij wel de retourzending kunnen laten betalen(6,95). En dat is toch wat veel voor een tafeltje van 14 Eurootjes. Dat zal ook de handelswijze van Yagoda kunnen verklaren.