Xgadget.nl

Ik heb op 31 januarie een Accu besteld voor een MTB lamp . het was bijna chinees nieuwjaar ( 14 feb ) dus ik verwachtte een iets langere levertijd. 29 feb is het pakketje verstuurd vanuit hong Kong

Enkele keren gemaild waar het pakketje bleef, maar het zou worden geleverd, de week van het mailen

Vorige week las ik dat de webshop wordt gesloten , maar dat alle orders worden afgehandeld , weer gemaild, ontving een mail van : Luc van Xgadget.nl dat het deze week zou aankomen

Het is nu 15 maart , maar geen Accu , wel betaald, maar nooit iets ontvangen . Of het nu overgenomen wordt of niet, ik bestel hier echt nooit meer iets , en zal het ook niemand aan raden dat te gaan doen

Geachte heer,

Wilt u even uw klacht met ordernummer mailen naar info@xgadget.nl. Dan zullen wij het direct voor u oplossen. Wij hebben het momenteel erg druk met de overname, vandaar dat de afhandeling van de service tickets vertraging heeft opgelopen.

Onze welgemeende excuses hiervoor.

XGadget.nl

Scorekaart voor Xgadget.nl